Category: Uncategorized

  • Biznesi i makinave me qira, në lulëzim

    Përdorimi i makinave me qira më parë konsiderohej  makina me qera aeroport luks, por kjo gjë duket se ka ndryshuar edhe në një vend të vogël si Shqipëria. Mes konkurrencës së lartë, ofrimit të çmimeve të favorshme, në përpjekje “për të kapur” emigrantë dhe turistë të huaj, tregu i makinave me qira po jeton ditë të […]

  • Rezervo nje makine sot me kompanite me te njohura kombetare dhe nderkombetare

    Pyetje dhe Pergjigje4 2235 6880  makina me qera aeroport Home » Makina me Qera Fillo kerkimin tend Data dhe ora e Marrjes sixteen/eleven/2022 Pasagjere Dyert e Makines Tipi i Karburanit Specifikimet e Makines Vendndodhja Kompania e Makinave Furnitore KryesoreRezervo nje makine sot me kompanite me te njohura kombetare dhe nderkombetare Albania Holidays DMC nepermjet kesaj […]

  • BIPAP Machine price

    What is a BiPAP Machine? A BiPAP device is a simple and compact tool that aids inside the breathing of human beings tormented by Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD). Individuals who use a BiPAP device inhale pumped air through a masks to alter their respiration rate at the same time as sleeping or when their […]